Altijd binnen handbereik

We zijn verheugd om onze nieuwe Rakedi Partner App aan te kondigen! Deze innovatieve app brengt al onze tools en diensten samen in één gebruiksvriendelijke omgeving. Van onze informatieve Gazette en leerrijke helpdesk tot onze B2B shop – het is allemaal binnen handbereik. Bovendien staat onze slimme chatbot Quinn altijd klaar om je te ondersteunen met snelle antwoorden en hulp op maat, zodat je werk nog soepeler verloopt. Welkom in de toekomst van efficiënt samenwerken met de Rakedi Partner App!

Functionaliteiten

What's in it for you?

• Slimme AI chatbot
  • Virtuele helpdesk
  • G@zette
  • Hardware
  • B2B shop
  • Rakedi websites
  • Nuttige links

Quinn

Hey!